Pachete de servicii

BOOST YOUR ADVANTAGE - Strategie de marketing

Defineste-te diferentiatorii

Cunosti piata si mediul in care operezi, iti cunosti punctele tari si pe cele slabe. Pasul urmator este sa identificam avantajele reale care te diferentiaza de competitie si care trebuie dezvoltate in continuare.

SHAPE YOUR FUTURE - Strategie de pozitionare

O pozitionare ambitioasa si clara este primul pas spre succes

In momentul in care ai inceput aceasta afacere ai avut un vis. Poate ca nu ti s-a indeplinit cu totul, dar cu siguranta iti amintesti cum arata. Hai sa il aducem din nou in realitate si sa evaluam impreuna daca il pastram sau il transformam in ceva mai bun.

DEFINE YOUR CORE - Branding comercial si organizational

Cum te ajuta o identitate de brand puternica

Sunt oameni in jurul nostru care ne atrag atentia de la prima vedere. Au ceva deosebit, felul in care arata, in care vorbesc, in care ne conving. E ceea ce numim personalitate, si ea e expresia unei identitati. Acelasi lucru se intampla si cu brandurile.

CLEAR VOICE - Strategie de comunicare

O strategie de comunicare coerenta si eficienta

Nu e suficient sa existi si sa fii bun. Poti vinde cele mai bune servicii si poti avea cele mai bune produse. Intr-o lume in care zgomotul de fond creste exponential (informatia de pe internet de exemplu se dubleaza in fiecare an), trebuie sa te si faci auzit.

Pachet START UP - 450 EUR

 

 

Include recomandari pentru pagina de web/Facebook si 2 sedinte de mentoring intensiv in legatura cu piata vizata, produsele vandute, imaginea dorita si comunicare.

CONTACTEAZA-MA SAU CERE O OFERTA