Pachetul START UP – 450 EUR

Pachet destinat firmelor la inceput de drum, cu un numar mic de angajati (sub 5), cu scopul de seta principiile de marketing pe care sa le aplice in businessul lor.

Nu stii cum sa te diferentiezi mai bine in piata si cum sa comunici cu potentialii tai clienti? Vei primi raspunsurile in urma sesiunilor cuprinse in pachet.

 

Pachetul include:

  1. O sesiune de mentoring (aproximativ 3 ore) cu antreprenorul/echipa lui pentru setarea principiilor de analiza a pietei, a competitiei si trendurilor care pot influenta industria respectiva, si implicit afacerea in discutie, astfel incat acestia sa continue aceasta analiza intr-un mod structurat pe viitor si sa traga concluzii corecte pentru decizii de business. Pe baza acestei sesiuni, antreprenorul va pregati un material de analiza a pietei care va fi folosit ca baza pentru sesiunea urmatoare
  2. A doua sesiune de mentoring (aproximativ 3 ore, la interval de 1-2 saptamani fata de prima) in care se vor discuta principiile si se vor face recomandari pentru:
    • gama de produse sau servicii, preturile lor si modul in care ele raspund nevoilor clientilor
    • canalele de comunicare recomandate si ce mesaje pot fi folosite pentru a ajunge mai bine la clienti
    • Scopul acestor sesiuni este de a seta o structura de marketing pe care antreprenorul sa o poata folosi in viitor pentru a-si dezvolta afacerea. Recomandarile sunt customizate si se fac doar pe baza discutiei, prin intrebari menite sa surprinda specificul afacerii.
  3. Studiul paginii de web si Facebook cu recomandari in ce priveste structura si continutul, in functie de concluziile sesiunilor anterioare. Daca nu exista, recomandarile vor viza posibilitatea crearii lor.

CONTACTEAZA-MA SAU CERE O OFERTA

Vezi alte servicii:

YOU AND YOUR MARKET

Defineste-ti rolul in piata 

CLEAR VOICE

O strategie de comunicare coerenta si eficienta

SHAPE YOUR FUTURE

O pozitionare ambitioasa si clara este primul pas spre succes