Termeni si conditii

  • Datele personale colectate

Informatiile colectate in urma inscrierii la cursurile deschise prin completarea formularului de pe website vor fi folosite in scopul exclusiv al gestionarii relatiei comerciale: adresa de email si numarul de telefon pentru trimiterea documentelor legale (de ex. factura fiscala) si pentru posibile informari in legatura cu desfasurarea cursului (de ex. notificare despre locatia si ora de incepere a cursului cu o zi inainte)

  • Tarifele

Tarifele pentru participarea la cursurile deschise vor fi cele valabile la data inscrierii si mentionate pe pagina respectiva si se vor achita fie in avans prin transfer bancar, fie prin plata cash in ziua cursului, inainte de inceperea cursului la un curs mediu euro de 4.75 lei. Nu se aplica alte taxe la tarifele afisate. Tarifele includ masa de pranz, cafea si apa. Inscrierea va fi confirmata doar dupa efectuarea platii tarifului de participare.

  • Datele firmei Brand Essence SRL

Datele bancare ale societatii necesare transferului bancar sunt: Brand Essence SRL, str. Drumul Padurea Neagra nr. 35-43, corp 13B30, et 1, ap 11, sector 1, Bucuresti, J40/12720/27.092016, CUI RO36571040, IBAN RO36RZBR0000060018947143 

  • Renuntarea la participare

Cei care au efectuat inscrierea si plata in avans, dar din diverse motive nu mai pot participa la cursul la care s-au inscris, vor putea face o solicitare in scris
la cursuri@brandessence.ro cu minim 5 zile inainte de desfasurarea cursului si li se va returna 50% din suma platita in termen de 5 zile lucratoare de la primirea solicitarii. De asemenea, in caz de neanuntare cu minim 5 zile, ne rezervam dreptul de a nu returna suma platita in avans.

  • Confidentialitatea informatiilor si materialelor primite la curs

Informatiile primite la curs se vor folosi exclusiv de catre participanti in limita activitatii lor profesionale. Este interzisa inregistrarea video si/sau audio a cursului sau a discutiilor si de asemenea reproducerea si distribuirea materialelor si informatiilor oferite la curs, fara acordul expres si in scris al trainerului (inctructorului).

  • Drepturile participantilor

Oferirea datelor este voluntara, iar bifarea casutei “Sunt de acord cu termenii si conditiile” reprezinta consimtamantul specific si asumat al participantilor pentru stocarea si procesarea lor si luarea la cunostinta de toate punctele de mai sus.

Participantii au dreptul de a modifica datele sau de a cere stergerea lor oricand prin trimiterea unei cereri scrise la hello@brandessence.ro.