Skip to main content

Brand Essence este o agenție specializată pe marketing strategic, branding și comunicare, fondată în 2016 de Mihaela Mureșan, un profesionist cu peste 23 de ani experiență, dintre care peste 10 ani ca Director de Marketing al IKEA. A lucrat in retail, electronice și media (LG Electronics, Radio Contact, Publimedia, Altex / Media Galaxy si IKEA).

A lansat branduri noi atât în România – Media Galaxy si IKEA, dar și pe alte piețe –IKEA în Croația. A lansat magazinul online al IKEA în 2014, a format și a trainuit echipe și a fost purtătorul de cuvânt oficial al companiei pe toată perioada celor 10 ani. Crede în educație și în învățare continuă și după ce ea însăși a urmat nenumărate cursuri de specialitate, majoritatea la nivel internațional, a devenit trainer și mentor pentru oameni care vor să învețe mai mult.

Experiența ei în cifre:

 • 23 de ani in marketing, branding si comunicare
 • Peste 1000 ore de training livrate
 • Peste 250 ore de mentorat
 • Peste 50 de proiecte de strategie
 • Peste 500 de proiecte de comunicare (campanii) coordonate

Află mai mult despre ea și citește povestea evoluției și carierei ei aici.

Mihaela Mureșan a lansat Brand Essence în 2016 cu scopul de a ajuta companiile care vor să crească și să abordeze marketingul strategic, oferind servicii de consultanță și strategie de marketing, branding, poziționare și comunicare, avantajul îndelungatei experiențe practice adăugând o valoare în plus.

Ulterior, portofoliul serviciilor s-a extins cu:

 • traininguri de marketing, branding și comunicare, deschise sau customizate pentru companii
 • programe de mentorat pentru oameni sau echipe de marketing care au nevoie să evolueze și să își îmbunătățească performanța.

Pe lângă programele de mentorat cu echipe specifice din companii, Mihaela e mentor pe subiecte de marketing și branding și în cadrul Antreprenoria (RBL – Romanian Leaders) și bizz.club.

În prezent, serviciile au fost completate cu:

 • Digital marketing
 • PR & corporate communication
 • Employer branding (branding de angajator) și cultură organizațională,
 • Branding personal
 • Unul dintre cele mai cerute și apreciate servicii este supervizarea funcției de marketing, fie prin coordonarea resurselor existente (oameni și agenții), fie prin coordonarea celor existente cu completarea serviciilor în funcție de setupul fiecărui client.

Vezi toata gama de servicii aici.

Vezi clienții și proiectele în care Brand Essence s-a implicat în Proiecte.

Vezi înregistrări de la conferințe și emisiuni aici sau direct pe canalul Brand Essence de Youtube.

În toamna lui 2020, ca urmare a modificărilor cererilor clienților și migrarea către online, am lansat Academia Brand Essence, o platformă de cursuri online de marketing strategic, branding și comunicare, potrivite contextului actual. Cursurile sunt concentrate și modulare, gândite să fie parcurse într-un mod flexibil. Se adresează deopotrivă oamenilor de marketing și antreprenorilor, și celor care înțeleg nevoia de gândire strategică și vor să abordeze marketingul structurat. Conțin atât modele și metode consacrate, dar și exerciții practice.

Detalii, lista cursurilor și un tutorial despre cum se parcurg, aici: https://brandessence.ro/cursuri-online/.

Contact: hello@brandessence.ro sau la +40 747 070 188.

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile, ultimele cursuri lansate si promoțiile exclusive.

Citește articolele noastre despre marketing și branding pe blog.

Dacă vrei să înveți mai mult despre strategie și execuție în marketing și branding, vezi cursurile Academiei Brand Essence.

Urmărește paginile de social media și canalul de Youtube Brand Essence.

Echipa de susținere Brand Essence

Mona Climov

Marketing & Communication Integrator

Andrei Badeanu

Head of Digital Performance

Calin Iuga

Master of Law and Intellectual Property Rights

Adrian Vasiloiu

Head of Digital Success

Ceriza Petrescu

Master of Web Architecture

Galerie foto